10 weken

De intensieve variant van BodyMind Stress Release gaat dieper in op beperkende gevoelens en (belemmerende) overtuigingen, emoties en onderliggende oorzaken. Dit traject is op maat gemaakt voor mensen die al voor langere tijd sluimerende klachten en energiewisselingen hebben. De dieper liggende oorzaken worden bij de wortels aangepakt en beperkende patronen worden herschreven. De lichaamsgerichte therapie wordt hierbij ter ondersteuning ingezet om de fysieke weerbaarheid te vergroten en de stress en spanningsklachten los te laten.

Naast het herstellen van de balans tussen jouw (over)actieve zenuwstelsel en rustzenuwstelsel, is het van belang om ‘ acceptatie en erkenning’ te creeren dat het op dit moment nu eenmaal is zoals het is. Op het moment dat we ons gaan verzetten tegen situaties en het handelen van andere personen waar we geen invloed op hebben, kunnen negatieve gedachten en bijbehorende emoties zoals verdriet, frustratie en wrok de overhand krijgen. Dit verstoort onze innerlijke rust en houdt het tegen een positieve mindset te ontwikkelen. Tijdens het BodyMind Stress Release – intensief traject werken we o.a. met Positieve Psychologie, NLP en EMDR om  acceptatie en erkenning te gaan ervaren. Tevens zetten we in op bewustwording en de essentiële levensinzichten, zoals hierboven omschreven staan bij het Empowerment traject en BodyMind Stress Release traject.

Gedurende 10 weken krijg je twee keer per week een individuele sessie waarbij een sessie meer gericht is op het mentaal-emotionele stuk en de andere sessie meer op het lichamelijk stuk.