12 weken

Bij het Burn-out Release Traject werken we geleidelijk en stapsgewijs naar duurzaam herstel. Je bent al geruime tijd over je fysieke, mentale en emotionele grenzen gegaan. Je lichaam heeft gedurende een langere tijd al signalen gegeven maar die zijn niet goed genoeg geïnterpreteerd. De weg naar herstel heeft tijd nodig en die tijd maken we ook voor je. Vanwege de energieschommelingen die je ondervindt tijdens jouw burn-out zullen we in overleg een op maat traject samenstellen.

Tijdens het traject gaan we kijken en ontwortelen wat jou tot hier heeft gebracht en welke stappen je moet gaan zetten om weer bergopwaarts te kunnen gaan. Als er eenmaal erkenning en herkenning is wat jou hier heeft gebracht kunnen we die patronen gaan doorgronden. Stap voor stap in samenspraak maken we je lichaam weerbaarder, bewuster, mentaal en emotioneel sterker. Naast lichamelijke therapie en psychosociale coaching zullen de relax & release sessies bijdragen aan het ontladen van spanning in jouw lichaam en ga je door ademhalingsoefeningen, mindfulness en yin yoga  de balans terugvinden in jouw body & mind.

Gedurende 12 weken krijg je twee keer per week een individuele sessie waarbij een sessie meer gericht is op het mentaal-emotionele stuk en de andere op het lichamelijk stuk.