Mijn passie is om jou te begeleiden naar jouw mooiste leven door lichamelijke en mentale aspecten die aandacht vragen te transformeren. In onze multidisciplinaire trajecten kom je terug in verbinding met jezelf en vanuit verbinding komen de inzichten om je verder te kunnen ontwikkelen.

De laatste jaren heb ik me intensief bezig gehouden met de body-mind connectie en wat daar van invloed op zou kunnen zijn. Dat heeft me langs prachtige interventie methoden geleid waarbij ik het in eerste instantie zelf mocht ervaren. Door de tijd heen heb ik genoeg (beperkende) overtuigingen en gevoelens mogen loslaten en gewerkt aan mijn persoonlijkheid. Dit is een proces wat altijd doorgaat en nooit zal eindigen. Ik omschrijf mezelf dan ook als student van het leven.

Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op

Mijn passie is om jou te begeleiden naar jouw mooiste leven door lichamelijke en mentale aspecten die aandacht vragen te transformeren. Ik heb een achtergrond in de Positieve Psychologie en Bowen therapie aangevuld met diverse opleidingen op het gebied van lichamelijke therapieën en psychosociale coaching. Hierbij kun je denken aan o.a. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), EMDR, Touch of Matrix, Body Mind Release techniek, NRT Neural Reset Technique en de Triggerpoint Reset Methode.

Om me heen zie ik veelal dat we bezig zijn met onze eindbestemming (doelen realiseren) terwijl de reis ernaartoe veel mooier is. Daarom wil ik zeggen: geniet van je reis naar (zelf)ontwikkeling, want daarin zit alles verborgen wat je nodig hebt om jouw mooiste leven te leven. Sinds 2015 ben ik met Gezondheidspraktijk Limburg gevestigd in de regio Roermond. Wil je meer over mij lezen, dan verwijs ik je graag door naar  www.gezondheidspraktijklimburg.nl