Mijn passie is om jou te begeleiden naar jouw mooiste leven door lichamelijke en mentale aspecten die aandacht vragen te transformeren. In onze multidisciplinaire trajecten kom je terug in verbinding met jezelf en vanuit verbinding komen de inzichten om je verder te kunnen ontwikkelen.

De laatste jaren heb ik me intensief bezig gehouden met de body-mind connectie en wat daar van invloed op zou kunnen zijn. Dat heeft me langs prachtige interventie methoden geleid waarbij ik het in eerste instantie zelf mocht ervaren. Door de tijd heen heb ik genoeg (beperkende) overtuigingen en gevoelens mogen loslaten en gewerkt aan mijn persoonlijkheid. Dit is een proces wat altijd doorgaat en nooit zal eindigen. Ik omschrijf mezelf dan ook als student van het leven.

Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op

Mijn passie is om jou te begeleiden naar jouw mooiste leven door lichamelijke en mentale aspecten die aandacht vragen te transformeren. Ik heb een achtergrond in de Positieve Psychologie en Bowen therapie aangevuld met diverse opleidingen op het gebied van lichamelijke therapieën en psychosociale coaching. Hierbij kun je denken aan o.a. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), EMDR, Touch of Matrix, Body Mind Release techniek, NRT Neural Reset Technique en de Triggerpoint Reset Methode.

Om me heen zie ik veelal dat we bezig zijn met onze eindbestemming (doelen realiseren) terwijl de reis ernaartoe veel mooier is. Daarom wil ik zeggen: geniet van je reis naar (zelf)ontwikkeling, want daarin zit alles verborgen wat je nodig hebt om jouw mooiste leven te leven. Sinds 2015 ben ik met Gezondheidspraktijk Limburg gevestigd in de regio Roermond. Wil je meer over mij lezen, dan verwijs ik je graag door naar  www.gezondheidspraktijklimburg.nl

 • EEN VERPLEEGKUNDIGE DIE ER WEER STAAT

  “Een medewerker in mijn team heeft het Stress-release interventietraject bij BodyMind Life Coaching doorlopen. Ze is dit traject begonnen nadat ze ruim 9 maanden in langdurig verzuim zat en in deze periode de reeds ingezette psychische ondersteuning onvoldoende is gebleken. Nu richting het einde van het interventietraject bij BodyMind Life Coaching zie ik op de afdeling weer een verpleegkundige die er weer staat, die blij is met haar collega’s en het fijn vind om weer als van oudst aan het werk te zijn. De medewerker is dankbaar dat ze dit coachingstraject heeft mogen volgen en ervaart zelf persoonlijke groei en zit weer goed in haar vel.”
  (Peggy Aggenbach - Strijdonk | Teamleider Neurologie)
 • LANGDURIG VERZUIM HEBBEN WE KUNNEN VOORKOMEN

  "Ik heb een van mijn teamleden die in 2020 in verzuim zat en toen het Stress Release Intensief coachingstraject heeft doorlopen weer zien opbloeien van een uitgeput iemand naar een energiek persoon. Nadat er vorig jaar een ingrijpend life-event in de privéomstandigheden was, heeft hij wederom een aantal coachsessies gehad bij BodyMind Life Coaching, wat weer waardevol is gebleken en langdurig verzuim voorkomen is geworden."
  (Mieke Wijnen  |  Projectleider Social Return)
 • MEER ZELFINZICHT VERKREGEN EN PERSOONLIJKE VALKUILEN WORDEN HERKEND EN AANGEPAKT

  “Sinds E.  het coachingstraject bij BodyMind Life Coaching heeft doorlopen heb ik duidelijke positieve veranderingen bij hem ervaren. De coaching heeft hem aanzienlijk meer zelfinzicht gekregen en  heeft geholpen zijn persoonlijke valkuilen tijdig te herkennen en aan te pakken. Deze nieuwe vaardigheden stellen hem zelf in staat om effectiever om te gaan met dagelijkse uitdagingen. Door de begeleiding die hij op tijd heeft gekregen is hij voortdurend inzetbaar gebleven voor zijn werkzaamheden, wat een prettige bijkomstigheid is voor hemzelf , zijn eigenwaarde en natuurlijk voor het team waarin hij werkzaam is.”
  (Ramon Dop  |  Manager Rijtesten)
 • PROGRESSIE IS DUIDELIJK MERKBAAR IN MOTIVATIE, TEAMWORK EN PRODUCTIVITEIT

  “Als manager binnen een grote corporate heb ik met veel vertrouwen gebruik gemaakt van de diensten van BodyMind Life Coaching. Diverse medewerkers uit mijn team, alsook ik zelf, hebben een persoonlijk Empowerment coachingstraject gevolgd welke zeer waardevolle inzichten hebben gegeven. De unieke wijze die Rico & Angelina toepassen is echt van andere, zeer positieve, aanpak! Indien medewerkers zichzelf goed leren kennen en hun denken en handelen beter begrijpen is dit een absolute meerwaarde voor een organisatie; progressie is duidelijk merkbaar in motivatie, teamwork en productiviteit. Ik ben dan ook met trots een ambassadeur voor BodyMind Life Coaching.”
  (Rob Vervoort | Commercieel directeur)
 • STAAT STERKER IN ZIJN SCHOENEN, STRAALT MEER ZELFVERTROUWEN UIT EN LAAT EIGEN- EN TEAMBELANGEN MEER GELDEN

  "Wat ik vooral opmerk sinds E. het Empowerment coachtraject heeft doorlopen is dat hij tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden in de interactie met collega's sterker in zijn schoenen staat, meer zelfvertrouwen uitstraalt en zijn eigen- en teambelangen meer laat gelden. Het belangrijkste is dat hij ook zelf bevestigt dat hij, door dichter bij zichzelf te blijven, goed in zijn vel zit. Voor ons team is dit een fijne ontwikkeling, de samenwerking wordt daarmee verder versterkt!”
  (Raymond Pelsers  |  Corporate R&D Manager)