12 weken (12 sessies)

Het Empowerment Traject wordt veelal ingezet om je persoonlijkheid te versterken en mogelijke toename van stress en spanningsklachten in de toekomst te voorkomen. ‘Voorkomen is immers beter dan genezen’. Het Empowerment traject wordt daarom ook wel een preventietraject genoemd en is een duurzame investering voor jouw persoonlijke ontwikkeling en daarmee ook een waardevolle investering voor jouw werkgever.

Heb je het gevoel dat je niet het maximale uit jezelf haalt, dat er nog meer in zit maar je even niet weet hoe je dit kunt realiseren? Of voel je je afgeremd doordat angst de overhand heeft of je zelfvertrouwen beschadigd is geworden? In het empowerment traject helpen we je meer inzicht te krijgen in jouw gedachten, emoties en (beperkende) overtuigingen en welk effect dit heeft op jouw leven.  Beperkende overtuigingen over jezelf, de omgeving en het leven worden nader bekeken en vervolgens waar nodig losgelaten. Gedachten zijn immers de taal van de mind en gevoelens zijn de taal van het  lichaam. Wat zijn jouw overheersende gedachten en waarom? En welke gevoelens remmen je  positieve gemoedstoestand? Daarnaast kom je tot waardevolle inzichten over jouw persoonlijke kernwaarden, de rollen in jouw leven,  wie je écht bent en wat je écht wilt.

Naast het versterken van je persoonlijkheid, kan het empowerment traject ook ingezet worden voor het verwerken van een ingrijpend life event, zoals scheiding, verlies van een dierbare of een escalatie op de werkvloer. De omstandigheden kunnen we helaas niet veranderen maar wel hoe we omgaan met die omstandigheden en daardoor kunnen we wel beïnvloeden welk effect het heeft op ons verdere leven.

Gedurende 12 weken krijg je één keer per week een individuele sessie van 90 minuten.