BodyMind Life Coaching biedt diverse multidisciplinaire trajecten aan ter behandeling en preventie van stress & burn-out gerelateerde klachten; het Empowerment traject (6 weken), BodyMind Stress Release traject (8 weken), BodyMind Stress Release Intensief traject (10 weken) en Burn-out Release traject (12 weken). In alle trajecten staan onze kernwaarden verbinding, inzicht & ontwikkeling centraal.

De verbinding met je omgeving is natuurlijk belangrijk, maar nog belangrijker is de verbinding met jezelf. Als de verbinding met jezelf goed is, zul je immers ook een goede verbinding gaan krijgen met je omgeving. Maar hoe goed kun je nog in verbinding zijn met jezelf als je veel spanning en stress ervaart in jouw leven? De verbinding met jezelf herstellen is de eerste stap in jouw BodyMind Life Coachingstraject. Zeker in een periode van veel spanning en stress, is het van groots belang om tijd te nemen voor ontspanning en de balans te herstellen tussen het (over)actieve zenuwstelsel en het rustzenuwstelsel. Hierbij gaan wij jou helpen.

Met individuele coachingssessies - die we veelal in de natuur doen - en de door ons ontwikkelde BodyMind Relax & Release sessies zul je meer tot rust gaan komen, spanning uit jouw lichaam gaan ontladen en leren leven in ‘het hier en nu’ (mindfulness).  Tijdens jouw life coachingstraject gaan we regelmatig de natuur in omdat de buitenlucht rust, ruimte en nieuwe energie brengt. Doordat het stresshormoon cortisol sneller afneemt, zul je minder stressklachten ervaren, je mind wordt rustiger, je humeur verbetert en de relatie met jezelf kan gaan herstellen.

In de natuur kom je dichter bij jouw ware zelf

Tijdens de BodyMind Relax & Release sessies gaan we aan de slag met diverse ontspanningsoefeningen, zoals Yin Yoga, ademhalingstechnieken, mindfulness en spanning ontladende oefeningen, waardoor jouw “Body & Mind” tot rust en maximale ontspanning komen. De stroom van (negatieve) gedachten, piekeren en beperkende overtuigingen worden gereduceerd en je komt meer in contact met je bewustzijn en innerlijke kracht. De BodyMind Relax & Release sessies leveren een bijdrage om jouw lichaam en geest in verbinding te brengen en meer innerlijke rust en balans te ervaren.

Alles begint met bewustwording. Zonder bewustwording zouden we niet in staat zijn om te denken, ons verder te ontwikkelen en reflectie op onszelf toe te passen. Kennis over de werking van de mind en wat voor invloed dat kan hebben op het lichaam wordt aangereikt in jouw BodyMind Life Coachingstraject. Als er bewustwording tot stand is gekomen, kun je vervolgens in beweging komen en de ontwikkeling naar jouw mooiste leven gaan creëren.

Maar in hoeverre ben jij ook écht bereid om verandering aan te brengen in datgene waar jij invloed op hebt: jezelf en jouw leefwijze. Hoe is je veranderingsbereidheid? Ga je door met wat je altijd al hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd al had. Ervaar je met regelmaat gevoelens van dissatisfactie, ongelukkig zijn en weinig levensvreugde? Dan weet je dat je in jouw denken en handelen iets zult moeten gaan veranderen.

Wij begeleiden jou graag om tot de benodigde inzichten te komen, los te laten wat jou niet meer dient en de juiste stappen te durven zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling en zo de weg naar een mooier, gelukkig leven in te zetten. Bij elk traject van BodyMind Life Coaching kom je elke week voor 2 sessies; een individuele coachingssessie en/of lichamelijke behandeling van 1,5 uur en een BodyMind Relax & Release sessie. We gaan dus intensief met elkaar aan de slag waardoor jij de stap naar een minder stressvol leven op korte termijn kunt realiseren. Doordat je een multidisciplinair traject volgt en daadwerkelijk verandering in jouw denken en handelen gaat doorvoeren en weerbaarder wordt voor spanning en stress in jouw leven, zul je een structurele verandering gaan realiseren waardoor je voor de rest van jouw leven profijt zult hebben van jouw BodyMind Life Coachingstraject.

Lees hier meer over de inhoud van onze BodyMind Life Coachingstrajecten:

» Empowerment Traject
» Stress Release Traject
» Stress Release Intensief Traject
» Burn-out Traject
» Nazorg Traject

 

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek, welke we gegarandeerd binnen 5 werkdagen inplannen op onze locatie in Stevensweert. Op basis van het intakegesprek geven we aan wat we voor je kunnen betekenen en welk traject het beste bij jou past.