Lieke van Cann

Hoi, mijn naam is Lieke van Cann. Als toegepaste psycholoog, voedingscoach (gespecialiseerd in de psychologie van eetgedrag) en ervaringsdeskundige, begeleid ik mensen naar een fijne relatie met eten en zichzelf.

Veel voedingscoaches, diëtisten en afslankcoaches richten zich enkel op het aanpakken van het symptoom: het eetgedrag zelf en op het doel: afvallen. Dit zorgt vaak voor een nog groter gevecht, want je kunt nog zo hard je best doen om je eetgedrag te veranderen en om af te vallen, maar als de oorzaak van dit eetgedrag niet wordt aangepakt is het vaak een verloren strijd. Met als resultaat teleurstelling, schaamte en schuldgevoelens.

Daarom doe ik het anders! Op basis van mijn eigen ervaring met het hebben van een 'eetgevecht' en mijn kennis over voeding en gedragsverandering, heb ik de Lichter Leven methode™ ontwikkeld. Met de Lichter leven methode help ik mensen inzicht te krijgen in waar hun gevecht met eten vandaan komt en gaan we aan de slag met het aanpakken van die OORZAAK. Met als resultaat een fijne relatie met eten en jezelf en daarmee ook een Lichter Leven.

Via Facebook, Instagram en mijn website, probeer ik daarnaast zoveel mogelijk mensen te inspireren en motiveren om de kwetsbaarheid en ups & downs van het leven te omarmen en vooral zichzelf te waarderen! Wil je meer weten over mij en de manier waarop ik werk, neem dan zeker een kijkje op mijn website!

Liefs,

Lieke
(Lieke Coaching)